AO Asociația pentru Abilitarea Copilului și Familiei „AVE Copiii” solicită oferte pentru articole vestimentare personali

AO Asociația pentru Abilitarea Copilului și Familiei „AVE Copiii” solicită oferte pentru articole vestimentare personalizate (tricouri cu mâneca lungă și veste cu logouri brodate)

AO Asociația pentru Abilitarea Copilului și Familiei „AVE Copiii” este o organizație necomercială care din 1992 activează în domeniul protecției celor mai vulnerabili copii în Republica Moldova.

Pentru activitățile de animație cu copiii vulnerabili, AO AVE Copiii caută să procure 25 de seturi - articole vestimentare personalizate (un tricou cu mâneca lungă și o vestă groasă fără mâneci, ambele articole fiind personalizate prin logourile brodate).

Pentru detalii a se vedea Termenii de referință.

Cerințe 

Entităţile eligibile - companii specializate în producerea articolelor vestimentare, în conformitate cu cerințele descrise.


Ofertă financiară detaliată, în conformitate cu produsele descrise va fi trimisă până la 14.08.2022 pe adresa office@avecopiii.md.


Persoana de contact: 

Lepădatu Parascovia, pr.manager@avecopiii.md, tel. 069882224.

Produsele sunt realizate în cadrul Proiectului Protecție și sprijin educațional pentru refugiații ucraineni și copii din comunități gazdă din Moldova”, implementat de AO Asociația pentru Abilitarea Copilului și Familiei „AVE Copiii”, în parteneriat cu World Vision, susținut financiar de Departamentul pentru Afaceri Externe și Comerț al Guvernului Australian (DFAT).