Echipa Noastră

Mariana Ianachevici

Directoarea executivă

Mariana Ianachevici este directoarea executivă a AO AVE Copiii. Este animatorul echipei AO AVE Copiii de astăzi și una dintre persoanele-cheie din cadrul organizației, începând cu anul 1997, când a aderat la Asociație.

Antonina Comerzan

Specialist principal în asistența socială/ șef Serviciu suport pentru tineri în cadrul Asociației

Antonina Comerzan este membră a echipei AVE Copiii din anul 2020, dar în domeniul protecției drepturilor copilului activează de peste 35 de ani.Dispune de o experiența vastă de muncă în cadrul autorităților publice centrale, dar și în sectorul asociativ.

Lucia Fliurța

Asistent social

Lucia Fliurța lucrează în domeniul protecției copiilor și tinerilor în situație de risc din 2008. Ea a devenit membrul echipei AO AVE Copii în anul 2020, domeniul ei de activitate fiind sporirea rezilienței tinerilor din mediul rural care părăsesc îngrijirea alternativă, protecția drepturilor copiilor și tinerilor ieșiți din forme alternative de plasament.

Rodica Luța

Pedagog social

Rodica Luța este pedagog social. A venit relativ recent în echipa AVE Copiii, dar s-a încadrat în scurt timp în activitățile Asociației. Este persoana care se află în contact direct și permanent cu beneficiarii Serviciului suport pentru tineri.


Veronica Slănina

Asistent administrativ

Veronica Slănină, în calitate de asistent administrativ, asigură procedurile de înregistrare a corespondenței și altor tipuri de documente, organizează și monitorizează procesele de informare a partenerilor, membrilor și beneficiarilor Asociației. Atribuțiile ei mai includ menținerea bazei de date a Asociației, arhivarea documentelor.

Liza Mogîldea

Contabil asistent

Liza Mogîldea este contabil asistent, fiind motivată să activeze la Asociație pentru că „aici se lucrează cu însuflețire și cu dăruire pentru a oferi speranță și un viitor mai bun unor copii și familii dezavantajate”.

Tatiana Buzdugan

Contabilă-șefă

Tatiana Buzdugan este contabila-șefă din luna mai, anul 2022. Anterior, a fost contabil voluntar care avea grijă să înregistreze operațiuni financiare, conturi bancare și să efectueze plăți pentru bunuri și servicii și multe altele, iar ulterior, deși era studentă a fost angajată în calitate de contabil la asociație.

Datorită studiilor și experienței, Tatiana a avut și calitate de expert în cadrul cursurilor de contabilitate.

Eugenia Gania

Specialist principal în asistență socială

Eugenia Gania este specialist principal în asistență socială.