Condiții și atmosferă de lucru mai bună pentru angajații Asociației AVE Copiii

Implicarea Asociației în intervențiile crescânde de protecție a copiilor locali și a copiilor refugiați (odată cu începerea războiului în Ucraina) a determinat organizația să mărească numărul angajaților, care să răspundă și mai bine tuturor provocărilor și necesităților copiilor. Inclusiv a crescut numărul angajaților din echipa mobilă care își desfășoară activitatea și direct în sediul organizației din strada Constantin Stere 1. 

Deși capacitatea clădirii corespunde numărului de angajați, birourile nu erau adaptate corespunzător termic. Pe parcursul zilelor toride de vară, căldura insuportabilă era un adevărat test de rezistență pentru angajați.

În acest sens, pentru asigurarea unui confort termic ideal pentru angajați, datorită parteneriatului cu Fundația Soros Moldova, în cadrul proiectului Sprijin personalizat pentru cei mai vulnerabili copii și adulți refugiați din Ucraina și cei mai vulnerabili copii locali, au fost procurate 3 aparate de aer condiționat, iar cele existente au fost reparate și curățate.

Aceste ajustări au asigurat un grad optim de confort pentru munca echipelor mobile.